dr. Judith de Meij

Psycholoog en relatietherapeut

.Als psycholoog werk ik inmiddels al heel wat jaren in de ggz, waar ik met veel passie mensen help zichzelf en elkaar beter te begrijpen en het geleerde in de praktijk te brengen. Hiervoor werkte ik in de preventieve zorg op het gebied van interventieontwikkeling en onderzoek. Een van de meest belangrijke dingen die ik overal in mijn werk en mijn leven tegenkom is de waarde van relaties met onze naasten. Die bepalen voor een groot deel hoe wij ons voelen en hoe wij functioneren. Wat doe jij als je jouw naaste niet meer kan bereiken? Kun je (h)erkennen waar het vastloopt en welke patronen zich herhalen? En hoe kunnen jullie samen werken aan wat je wil en kan veranderen? Er is vaak nog veel te winnen, en daar draag ik vanuit ons Relatieteam graag aan bij.

Mail: judith@hetrelatieteam.nl


Drs. Frederiek Stapel

Psycholoog en docent

Inmiddels 26 jaar werkzaam in de ggz heb ik ervaren dat de meeste psychische klachten hun ontstaan hebben in de relaties die we aangaan met anderen. Mensen om ons heen kunnen zoveel betekenen in zowel onze gevoelens van in de steek gelaten en niet begrepen worden, als ook een troost zijn en ons het gevoel geven dat we niet alleen staan. Vaak ligt miscommunicatie op de loer en kunnen we ons soms niet voorstellen dat mensen echt om ons geven. Dit is mijn motivatie voor het Relatieteam. Door eerst erkenning te geven voor je eigen beleving kun je vervolgens de belangrijke andere mogelijk zien zoals hij of zij echt is. En dat kan best verrassend zijn! Ik ben benieuwd naar jouw verhaal.

Mail: frederiek@hetrelatieteam.nlDrs. Wessel Kuipers

Psycholoog en mediator

Als psycholoog heb ik mij toegelegd op bemiddeling bij conflictsituaties. Dit kan op allerlei gebieden zijn, denk bijvoorbeeld aan het doorbreken van bepaalde interacties die in je relatie zijn geslopen, maar ook aan werksituaties. Ik geef trainingen hoe je in je relatie en op je werk beter begrepen kunt worden, hoe je de ander beter kunt begrijpen en op welke manieren je grenzen kunt stellen. Daarnaast heb ik jarenlange ervaring als mediator. Als psycholoog en mediator ben ik in staat me goed in anderen te verplaatsen en om samen tot een oplossing te komen waar alle partijen zich goed en comfortabel bij voelen. Ik ben rustig en luister goed, waardoor ik de kern van het probleem goed kan doorzien. Daarbij geef ik duidelijke handreikingen waardoor je zelf in staat wordt bepaalde patronen te (h)erkennen en te doorbreken.

Mail: wessel@hetrelatieteam.nl

Drs. Harm de Meij

Psycholoog en trajectbegeleider

Wij zijn professionals met een diverse achtergrond en expertise. Wij hebben ruime ervaring in de behandeling en begeleiding van hulpvragen op het gebied van mentale gezondheid, relaties en communicatie.